Deerberg Garantie

Deerberg staat voor mode van hoge kwaliteit...

Deerberg steht für hochwertige Mode aus natürlichen Materialien, die sorgfältig geprüft und verarbeitet werden. Der verantwortungsvolle Umgang mit Mensch und Natur gehört zu unserem Grundsatz. Wir möchten, dass auch Sie mit der Qualität vollends zufrieden sind. 


Auch nach drei Jahrzehnten und mit unserer heutigen großen Auswahl an hochwertiger Naturmode sind wir immer noch so überzeugt von der Qualität unserer Produkte, dass wir Ihnen mit unserer Deerberg Garantie einen Service bieten, der weit über das normale Maß hinausgeht.

Garantie
Hornknöpfe

"Wij bieden u een onbeperkte garantie op de kwaliteit van al onze producten!"


De garantie geldt voor alle soorten materiaal- en kwaliteitsgebreken. Bij overlegging van uw aankoopbon nemen we te allen tijde alle bij ons gekochte artikelen gratis terug. De garantie geldt niet bij pasvormproblemen en wanneer het artikel u later toch niet bevalt. In beide situaties verzoeken wij u tijdig gebruik te maken van uw omruilrecht. Uitgesloten zijn de normale gebruikssporen en schade die zijn terug te voeren op een onjuiste behandeling. Uw wettelijke aanspraken blijven door de garantie ongewijzigd. Neem gerust contact met ons op. We behandelen zo snel mogelijk uw probleem en vinden de optimale oplossing voor u.

Stefan Deerberg

De Deerberg Kwaliteits Belofte

Wij luisteren naar u, nemen uw wensen serieus en laten geen middel onbeproefd om u de best mogelijke kwaliteit te bieden. Dat is waar ik - en nu ook in de tweede generatie mijn dochter Laura - met onze naam voor sta!

Wil je het precies weten? Onze FAQ's!

Bij ons staat een kwalitatief hoogwaardige productie centraal. Daarbij vinden in de productieketens van onze artikelen meerdere controles plaats. En toch kan het in het dagelijks leven voorkomen dat veters scheuren, knopen verloren gaan en naden of zolen loslaten. Neem in deze gevallen gerust contact met ons op. We zien uw vragen met belangstelling tegemoet. Hieronder geven we een aantal voorbeelden maar voor individuele vragen kunt u ook contact met ons opnemen.

Het pakket NIET ongefrankeerd naar Deerberg sturen. Vraag een retoursticker bij ons aan. Wij sturen deze spoedig naar u toe, zodat u in het kader van de garantie voor het retourneren geen kosten hoeft te dragen.

De eerste stap is dat u het artikel waarvoor de garantie geldt, via de post naar ons stuurt. Daarna duurt het max. 14 dagen, totdat een van onze medewerk(st)ers uw verzoek kan behandelen en de aanvraag controleert. Vervolgens wordt dan normaliter contact met u opgenomen om de verdere stappen met u door te nemen.

Hebt u een klantaccount bij Deerberg? Wanneer uw aankoop in uw klantaccount is opgeslagen, kunnen wij ook zonder aankoopbon een reparatie doen. Informeer gerust bij ons of uw aankoop in uw klantaccount is opgeslagen.

Ritsen zijn net als zolen en voetbedden aan slijtage onderhevig en vallen niet onder de garantieregeling.

Bij kwaliteitsgebreken in de vorm van materiaal- of fabricagefouten geldt de Deerberg garantie voor een langere periode dan de wettelijk voorgeschreven garantie. Wanneer uw aankoop dus in uw klantaccount is opgeslagen, valt een reclamatie onder de Deerberg garantie. We gaan graag voor u na of de aankoop is opgeslagen.

Bij kwaliteitsgebreken in de vorm van materiaal- of fabricagefouten treedt de garantie in werking. Hierboven hebben we voor u een aantal voorbeelden opgesomd. Er zijn echter altijd individuele problemen waar we ook bij helpen. Neem gerust contact met ons op, onze specialisten zullen u de betreffende informatie verstrekken.

Neem contact op met onze serviceafdeling. De medewerkers delen u mee u of opnieuw verzolen mogelijk is. Ze geven u ook informatie over de kosten. Een complete verzoling is niet bij alle fabrikanten mogelijk. Eventueel laten wij deze dienst door onze eigen schoenmakers uitvoeren.

We hebben gegevens over de schoen nodig. Het is voor ons makkelijker als de aankoop in het klantaccount is opgeslagen. Met deze gegevens bestellen wij het voetbed direct bij de fabrikant. Anders raden we een geschikt alternatief uit ons assortiment binnenzolen aan.

Het scheren van de schapen is belangrijk voor hun gezondheid en welzijn. Pilling is een natuurlijke eigenschap van wol en heeft niets te maken met een lagere kwaliteit of een fout. Pilling wordt veeleer veroorzaakt door sterke wrijving en illustreert de natuurlijke aard van de wol. Onze tip: verwijder de bolletjes met een pillingkam of een pluizentondeuse.

U kunt ons van maandag tot vrijdag bereiken van 9.00 tot 13.00 uur via:


(+31) 248 080 220 *


service@deerberg.be


* volgens uw tarieven voor vaste telefonie